Activitats

Activitats culturals

Foto activitat
Visitar Dosrius

En el terme municipal de Dosrius – Canyamars (2Km.) hi trobareu punt d'interès com l'Església de Sant Andreu del Far, el Santuari del Corredor, l'Església gòtica de Sant Esteve de Canyamars o el Castell de Dosrius.

Foto activitat
Visitar Barcelona

A tan sols 40 Km de Barcelona i comunicada per autopista podreu gaudir de la amplia oferta cultural i de oci de la ciutat.

Activitats esportives

Foto activitat
Tennis

La casa té una pista privada de tennis.

Foto activitat
Golf

A només 15 Km podreu gaudir del Club de Golf La Roca a la Roca del Valles. Un camp de golf de 18 clots (parell 71) amb 3 forats d'entrenament i camps de pràctiques, tot en més de 6.000 metres quadrats de recorregut.

Foto activitat
Mountain bike

A l'entorn de la casa hi ha pistes per a recorregut en Mountain Bike i senderisme.

Foto activitat
Equitació

Dins del recinte de la casa es troba el Club Hípic Equestrian Barranco. Ofereixen classes d'equitació tant a nivell d'iniciació com avançat.

Activitats d'oci

Foto activitat
Bosc vertical

Viure l'emocionant sensació de moure't entre les copes dels arbres amb 8 circuits per a tots els públics, amb 160 activitats originals i divertides per alliberar adrenalina, gaudir de l'esport i l'aventura i sentir el contacte directe amb la natura.

Foto activitat
Excursions amb segway

Amb un segway et mous per la natura d'una manera diferent i original, pots gaudir d'una passejada totalment ecològica i està a l'abast de tothom. Es poden fer excursions pel Parc Natural del Montnegre-El Corredor: rutes per camins de terra amb diferents desnivells, de diferent durada i dificultat.

Foto activitat
Excursions amb rucs

Passejades familiars a llom dels rucs, festes d'aniversari, senderisme, rutes infantils, dormir entre rucs, propostes per a empreses, escoles, casals i molt més.

Foto activitat
Platja

Costa del Maresme a 10 Km. Mataró estén les seves platges al llarg de més de 5 Km. de sorra fina i orada on gaudir del meravellós clima del Mediterrani. A més, paral·lelament a les platges es pot gaudir d'un llarc recorregut a peu o amb bicicleta per al Passeig Marítim.

Foto activitat
La Roca Village

Aproximadament a uns 18 Km. podreu anar de compres en el Outlet La Roca Village, complex de botigues de roba i complements, organitzat com una petita ciutat.

Foto activitat
Circuit de Catalunya

A tan sols 30 Km., a Montmeló, es troba el Circuit de Catalunya. Inaugurat el any 1991, al Circuit de Catalunya s'hi celebren, entre d'altres, el Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1, el Gran Premi de Catalunya de motociclisme de MotoGP i el Campionat d'Espanya de GT.